Keresés Csincsilla.hu


 
   

Szex-teszt

Mielőtt úgy döntünk, hogy tenyészteni fogjuk a csincsilláinkat, érdemes megvizsgálni, hogy valóban egy fiú és egy lány csincsillát vásároltunk-e. Ez most nevetségesen hangzik, de az első lány csincsillámat még én is fiúnak vettem. Csak később derült ki, hogy tévedett a tenyésztő:)))


Akkor tehát lássuk a meztelen igazságot:


LÁNY
FIÚ


Vigyázat! A lány csincsillát -ha valakinek nincs összehasonlítási alapja- könnyen össze lehet keverni a fiúval! (A nőstényeknek is van egy, álhímvesszőnek nevezett szarucsapjuk, mely a végbélnyílás előtt helyezkedik el, a hímek hímvesszője a végbélnyílástól legalább 1 cm-re van a kifejlett egyedeknél.Ez pedig határozottan megtévesztő lehet!)

Figyelem: A lényeg nem a pöcök mérete, hanem csakis és kizárólag a távolság... ha VAN távolság a pöcök és a lyuk között (ha fél centi, fél centi, ha egy centi, egy centi) akkor a csini tutira fiú!

Amire ugyancsak érdemes figyelni, hogy ez a távolság már a baby csincsilláknál is megvan. Tehát ha egy csincsilla kisfiú, hiába nincs meg az egy centi a pöcök és a lyuk között, ha akár két mm-nyi egyértelmű távolság is van, az egyértelműen látszik - és egyértelműen kisfiú.

Ha egy tenyésztő azt mondja, hogy még túl pici a csini, hogy megállapítsa, valószínűleg később is gondban lesz a megállapításával.


Íme két kép, amit a neten találtam babycsinekről (a [url] -n amit minden németül tudó figyelmébe ajánlanék!)

BabyfiúBabylány


Welcome

Username:

Password:[ ]


Online

Vendégek: 15
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1391, legújabb: Nildiko75