Keresés Csincsilla.hu


 
   

Regisztrációval kapcsolatos felhívás (a régi honlapra már regisztráltak figyelmébe ajánlom!)

Sziasztok!

Amint azt észrevehettétek, nem importáltam a régi honlapról a felhasználókat.

Ez 2816 regisztrált csinbarátot érint.

7 (8?) év hosszú idő, nagyon sokan valószínűleg már nem is emlékeznek arra, hogy valaha is leregisztráltak ide, úgyhogy új honlap - tiszta lap.

Sokan vannak viszont akik meg szeretnék tartani a régi nickjüket, nem szeretnék ha más leregisztrálná előttük a nagy hajrában.

Ezért a legfontosabb szabály az új honlapra történő regisztrációval kapcsolatban, hogy azé a nick, aki azzal bizonyíthatóan korábban már leregisztrált akár a csincsilla.hu-ra, akár a csincsilla.hu-hoz tartozó fórumra. Más fórumra stb. történt regisztráció nem számít.

Reklamációt az új honlap kihirdetésétől számított 1 hónapon belül tudok csak elfogadni, azt ugyanis senki se várhatja el, hogy egy már bejáratott nicket valaki kukázzon csak mert valakinek évekkel később beugrik, hogy az régen az övé volt.

Ugyanez vonatkozik az olyan nickekre mint pl. az egyszerű nevek (Laci, Pityu stb. - kivéve ha egy név egyedi becézéséről van szó), a csincsillával kapcsolatos minden extrát nélkülöző nevekre (csincsillácska, csinecske, csin ez - csin az) - tehát kizárólag a valóban egyedi és valakihez egyértelműen hozzákapcsolható nevekre vonatkozik - akik már rendelkeznek hozzászólásokkal - tehát már "ismertek".

Ha bárkinek bármi gondja lenne, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a "Kapcsolat" menüpont alatt. A kérdéses esetekben a véletlenül védett nicket leregisztráló személlyel felveszem a kapcsolatot és megkérem, hogy új nicken regisztráljon le.

Remélem ez így mindenki számára elfogadható. Sok sikert és kellemes csincsillázást kívánok mindenkinek :)

Üdv,
Kriszti

blackcat.jpg

 

Megosztom:   Facebook MySpace Buzz Twitter


-----------------------------------------------------------

hétfő augusztus 30 2010, 17:23

Hozzaszolas(ok): 0 | Honlap - szolgálati közlemény |

Welcome

Username:

Password:[ ]


Online

Vendégek: 10
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1391, legújabb: Nildiko75