Keresés Csincsilla.hu


 
   

LÉGYSZI MINDENKI REGISZTRÁLJON ÚJRA, MERT NEM ÉLNEK A RÉGI REGISZTRÁCÓK!

LÉGYSZI MINDENKI REGISZTRÁLJON ÚJRA, A RÉGI REGISZTRÁCIÓK NEM ÉLNEK AZ ÚJ HONLAPON!!!!!

HA VALAKI NEM TUD REGISZTRÁLNI LÉGYSZI ÍRJON NEKEM SOS!!!! A KEZELŐPULT --> KAPCSOLAT MENÜPONT ALATT TUDTOK ELÉRNI VAGY ÍRJ KÖZVETLENÜL AZ INFO (ATTTTTTTTT) CSINCSILLA (PONTY) HU -RA

TIPIKUS HIBA A REGISZTRÁCIÓNÁL: NEM ENGEDÉLYEZ ÉKEZETEKET - PL. Ö/Ő ÉS HASONLÓK...


Update2:

Többen is jeleztétek, hogy gond volt a felhasználónevetekkel - ld. a honlapon megadott "megjelenítendő név" ami a honlapon még gyönyörű volt, a fórumban hirtelen felszívódott és helyette az egyszerű belépési név jelent meg.

Sajnos ezzel nem igazán lehet mit kezdeni, úgyhogy átvágtam a csomót és letiltottam a dupla név használatát - így mindenki számára egyértelmű lesz, hogy azt a nevet kell beírni amit majd nicknévként szeretne használni.

Ha ez valakinek gond lenne arra kérem, hogy törölje a meglévő regisztrációját és regisztráljon újra - az új névvel. Azt hiszem ez lesz a legegyszerűbb megoldás.

FIGYELEM: spéci karakterek (ékezet stb.) továbbra sem lehetnek a felhasználónévben

Remélem mindenkinek sikerül a számára legszimpatikusabb nevet megtalálnia!

***

Update: elvileg minden működik...

***

Sziasztok!

Fogalmam sincs mi a gond a regisztrációval, egyszerűen nem mennek át a regisztrációs e-mailek, illegális karaktereket és hasonlókat jelez. Készül a megoldás, kérlek nézz vissza picit később ha most nem jön össze a regisztráció! A régi fórumok még élnek (a menüben is ott vannak), úgyhogy azért még nincs itt a világ vége :) (van egy olyan érzésem, hogy a hírlevélre feliratkozással volt a gond, azt most kiiktattam!)

Aki eddig regisztrált egyenként aktiváltam, úgyhogy élnek a felhasználói nevek!

Arra kérnék mindenkit, hogy próbáljon meg jelszó-emlékeztetőt kérni a honlaptól és tesztelje, hogy tud-e pl. képeslapot küldeni. Hátha sikerül kideríteni, hogy mi csúszott el (a honlap előző helyén még minden működött!) (a duplikált regisztrációkat törlitek?)

Előre is köszi!

Ha bármi hibát találtok a honlapon légyszi írjatok, a kapcsolat menüpont alatt elértek!

Ja igen, hirdetés: nem a fórum lesz a jövőben az apróhirdetések helye hanem a "piactér" - így nem vesznek el a hirdetések, könnyebben kereshetők stb.

Érezzétek jól magatokat!

Üdv,
Kriszti

Ui: a design még nincs kész, a színeken mindenképp változtatni fogok, csak már nem akartam húzni a honlap indulását - a fórum fejléce is változni fog....

Megosztom:   Facebook MySpace Buzz Twitter


-----------------------------------------------------------

hétfő szeptember 06 2010, 09:51

Hozzaszolas(ok): 0 | Honlap - szolgálati közlemény |

Welcome

Username:

Password:[ ]


Online

Vendégek: 17
Tagok: 0
Ezen a lapon: 3
Tagok: 1391, legújabb: Nildiko75