Keresés Csincsilla.hu


 
   

Bütykölgetek, bütykölgetek...


Előre is elnézést kérek, ha mostanában gondok lennének a honlappal (remélem, nem lesznek), az összes mindent mostanában frissítem rajta (motor, fórummotor stb.- és lehet, hogy kicsit jobban belenyúlok a végén mindenbe, mint ahogy eredetileg terveztem), így ha mondjuk félbe kell hagynom a munkát, lehet, hogy egy ideig furán fog kinézni az oldal. Remélem nem, de ha mégis, akkor SORRY... próbálok sietni, de nyakamon egy államvizsga, építkezés, kutyafüle - néha aludnom is kell :)))))

Javaslataiddal, tapasztalataiddal, hibabejelentéseiddel légyszi a kriszti(kukkkkkac)csincsilla(ésegyponty)hu címen keress engem! Próbálok hamar válaszolni, ha nem tenném, nyaggassatok nyugodtan! 

További szép napot, csinezést és böngészést mindenkinek!
Kriszti
 
Ui: nem értem pl., hogy mostanában miért nem tudok módosítani a híreken, miért nem tudok képet beilleszteni... frissítés előtt még tudtam... na meg a Facebook kiegészítők. A megosztás működik, a sima like viszont nem. Hát ilyen "apró" és érthetetlen hibákkal kell megközdenem... a frissítések és beállítgatások mellett persze - csak az időm kevés, ezért elhúzódhatnak a dolgok. Mindenesetre rajta vagyok az ügyön :)

Facebook MySpace Buzz Twitter


-----------------------------------------------------------

vasárnap május 06 2012, 16:09

Hozzaszolas(ok): 3 | Honlap - szolgálati közlemény |

Hozzászólás


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

Welcome

Username:

Password:[ ]


Online

Vendégek: 15
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 1391, legújabb: Nildiko75